Az utolsó vágy
Az ablak alatt áll
Túlélte az éjszakát,
Az utolsó vágy
Egy cigarettára gyújt
És egy pocsolyában
Megnézi magát...


Keressé'

2010. február 12., péntek

"csókos csütörtök"....

Tegnap este Valentin alkalmából volt megrendezve a Mátyás sörözőben a Csókos Csütörtök parti. Elmentünk egy kicsit, hátha...

A felhozatal rettentően gyenge volt,ellenben akkorát táncoltunk,hogy hajjaj. Már lapostalpú csimmában sem megyek sehová. Szerintem nálam a pacsni lesz a befutó...

Jó sokan voltunk, a hangulat is ennek megfelelő volt. A Pálinka dallal és a Besh O Drommal indítottak a HMGdrámai tiszteletére. Volt még T.Orsi,Szűcs Judit,Neoton,Pussycat Dolls, és más olyan,amit máskor nem hallgatunk,de ilyenkor csúcsszuperek...("pezseg a vérem a zene után.táncolj,gyere táncolj még...")





És végre itthon. El sem tudom mondani mennyire jó. Pihenni sokat most sem fogok,lezárult az angol(egy darabig),gyühet a Mustra-hiszti,kétezerrel. Két verset tudok eddig a 8-ból,monológokból pedig egy darabot sem. A ny.vizsga,mint utóbb kiderült,áprilisban lesz,nem márciusban.

Ma osztályfőnökin az osztálykirándulásról folyt a szó. Erdély...Vááá.Nagyon várom. Jajjmileszott.

Már nagyon kéne egy igazi "osztályparti".Volt is róla szó,hogy egy farsangi megemlékezést kéne tartani,de előbb túl kell élni a márciust. Hölgyem,Uraim ismertetem a programot:

  • Van három,azaz három darab darabunk(Katasztrófa Tours,Francia,Radnóti)

  • A Katasztrófát visszük Pestre,azt nem tudom melyik nap/hétvégén...

  • Ebből kettőt viszünk az ODE-ra,versenyeztetni.Radnótit a(mustra) gálán adjuk elő, arra is készülni kell-mármint a mustrára-.

  • Tanulni sem ártana,vészesen közeleg az évnek a vége.Na.

  • Plusz-minusz néhány nem várt fellépés,dolog,rohannivaló.

Majd utána rendezünk. De olyan ereszdelahajamot ,hogy csidicsudi.
Éhezem egy túrórdira. Megyek,és eszek.
Csókolom(csütörtökösen)!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése