Az utolsó vágy
Az ablak alatt áll
Túlélte az éjszakát,
Az utolsó vágy
Egy cigarettára gyújt
És egy pocsolyában
Megnézi magát...


Keressé'

2010. június 18., péntek

pont,pont vesszőcske

Nincs igazság,ezt már megvitattuk régebben is.
Merthogy tényleg nincs.
---
Senki nem képes megelégedni azzal,amilye van.Mindig a másik,a másé,az elérhetetlen kéne. Aztán jön a pofáraesés,mert nem lesz a tiéd.
Nomeg,ott van ő,aki nem érdemli meg azt,ami történik vele.Mégis vele történik,nem azzal,aki megérdemelné.Rossz szó.Ezt nem érdemli meg senki.Legfőképpen ő nem.Mégis ő van benne nyakig.
Csak közlöm:hidegen hagy a kurvaság.(od)

Folyamatosan hangos a ház...

Olyan semmilyennek érzem most magam. Ha anya nem lenne...
Jó az,hogy az embernek van egy anyja.Tényleg.Speciel az enyém nélkül nehezen tudnék lenni.És most nem arra gondolok,hogy ha ő nem lenne,akkor nem tudnék enni,nem lenne mosott-rendes ruhám,aláírás az ellenőrzőmben,ajtócsapkodás-mert nem értünk egyet.Hanem,mert támaszt.
Akármilyen semmi bajjal megyek oda,ő mindig ott van nekem.Még olyankor is,mikor keresztül esek a díszpárnában-szőnyegsarkában,vagy lehetetlenül nevetségessé teszem magam idegenek előtt.Nekifutásból ütném agyon magam,ha tudatosan bántanám meg.
"cipó. Mi?-kicsit rágós a széle,és megereszkedett a közepe,de nekem így kell..."


Other:
Ráadásul esik is,(csók érte!)én meg kezdek beteg lenni.Valamiféle nátha,torokfájással,szokásos mifenékkel együtt,természetesen.
Ráadásként, Lilihez sem tudok elmenni Halasra,egyrészt az érettségire való készülés,másrészt a nyavalyám miatt.Nem szeretnék még gányabbul lenni.


Kérdezte Anya,hogy félek-e a szóbelitől.Most még nem kifejezetten,~3 tételem lehet még hátra.
Aztán szerdán kiderül,mennyire tudok én angolul,avagy mennyire nem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése