Az utolsó vágy
Az ablak alatt áll
Túlélte az éjszakát,
Az utolsó vágy
Egy cigarettára gyújt
És egy pocsolyában
Megnézi magát...


Keressé'

2011. május 16., hétfő

egy félmosollyal a hátizsákban bolygót tévesztettem

Újra megint,heló szervusz.
in medias res kezdés, mert így tartja úri kedvem. (hö.)

-de szerintem mindig így szoktam-

Félelmetes,hogy mennyire elszoktam az egyedülléttől a 4 év alatt. Tényleg mindig, szinte mindenhová párosan, csoportosan jártunk. (egy-egy esti sétát kivéve)
A szobában is négyen összesűrítve, a szinten, mindenhol.
Most, szinte egész nap egyedül lézengek a lakásban. Adva van egy kutya-a kertben-, egy nagy kupac tételsor, ami az ágyon ÉS mindenhol hever, egy laptop, valami zene, lehetőleg maximális hangerőn (nem tudok csöndben tanulni), egy hűtőgép(fogalomtalanul zabálok össze mindent, nincs ehhez a gyomrom hozzászokva, gurulni fogok visszafelé, rám se fogtok ismerni.), újra előbányásztam a verseket, monológokat, (májushuszonhárom-huszonhét ) szanaszét.
Minden szanaszét.
Néha nagyon jó egyedül, mert elvagyok a saját gondolataimmal, szöszölök, sötöbö.
Viszont... Mennék vissza Szentesre, de nagyon. Én nem gondoltam,hogy ennyire fog ez az egész hiányozni. Nincs menza, nincs koli, nincs suli, nincs liget, nincs szerda, nincs...
Jó, nem fogok minden következő bejegyzésemben Szentesért hisztizni, leálltam.
Izgulok,de nagyon. Mármint a második rostától. Az előző postban Suhanc kedves volt, és reagált, de (utólag is elnézést) hülye a gépem...
Nem nagyon akarom magam beleszerelmesíteni a dologba, mert akkor megint koppanás lesz a vége. Meglássuk.

Szeretnék már normális napsütést! Ha kérhetek ilyet. Ne csöpörögjön semminemű csapadék az égből, mehessek futni az ebemmel, lehessen vicces, bő / lapnadrágokat hordani, ülhessek az udvaron egy pléden, fulladozhassak a tóban , ehessek dinnyét két pofára, mehessek koncertekre, vizsgázhassak dögmelegben.

Úgy ezeket szeretném hirtelen.
Megint semmi lényeg, írok csak.

2 megjegyzés:

  1. Írj csak, az mindig lelkesítő, még ha nem is szól semmiről! Jó neked is, nekünk is. Sírd vissza magad, ha az enyhít egy kicsit a magányodon. Azután tanulj meg egy tételt és írj megint. Egyél fagyit! :) (Legyél jó. ^^)

    VálaszTörlés
  2. Imádlak. :)
    Ma visszasírom magam,szó szerint.-mindjárt indulok.
    Úúúú,tényleg,eszek fagyit:)
    Köszönöm.

    VálaszTörlés